De Helende Reis voor kinderen werkt op hetzelfde diepe niveau als de Reis voor volwassenen, met dit verschil dat je het kind een reis laat maken in zijn eigen lichaam.

Hij zal direct gaan naar het punt waar het ‘probleem’ zit en zal dit duidelijk beschrijven. Ook hier gaan we rond het kampvuur zitten en mag hij of zij in gedachten uitnodigen wie er nodig zijn om tot herstel te komen.

Om het voor kinderen wat fantasierijker te maken, maken we gebruik van een verhaal. Door dit verhaal stap-voor-stap te volgen is het voor het kind een leuk avontuur. De meeste kinderen geven aan direct verschil te voelen, dit in tegenstelling tot volwassenen waarbij dit verschil vaak pas later merkbaar is.

Een Helende Reis is geschikt voor veel problemen zoals: snel boos worden, problemen met ouders, overlijden van een dierbare, het niet lekker in je vel zitten maar niet weten waarom, etc.

Speciaal voor mij!
Deze site is speciaal voor uw kind, geschreven in kindertaal zodat hij of zij het beter begrijpt.. Lees verder >

Workshops
Wilt u uw kind leren zich op een creatieve manier te uiten? Dit kan met een schilder workshop.. Lees verder >
Home - Wie ben ik? - Autisme - EMDR voor kinderen - Gezinscounselling - Hooggevoeligheid - Helende reis - Rouw en verlies - Workshops
Info - Contact - Copyright Intense Kindercoaching - Design by Ambitiouz Grafisch- en Webdesign